Rorschach Testen

Lær mer om psykiske lidelser med Rorschach testen

1. Se på Rorschach blekkbildet.
2.Hva ser du i bildet? …

ut96Y5bGnD0

Se lengre ned, etter du har dannet deg ett bilde.

 

 

 

 

 

 

1. Munnkurv en katt eller en rev.
Dette er den mest vanlige assosiasjonen. Hvis du ser en rev eller en katt (som ansikt) – så er du relativt sund, som er en Rorschach test avslører ingen avvik, og du er som 85% av andre mennesker.

2. Sommerfugl
Hvis du ser en sommerfugl, kan det være en liten tilstand av kognitiv dissonans i deg. Vanligvis, en sommerfugl ser lettpåvirkelige unge under 20 år som er utsatt for å tenke og poverhostnym depresjon. Sommerfuglen er et symbol på harmoni, som er ikke nok til alle som ser det i en inkblot

3. Bat
Flaggermus kan se folk som er utsatt for aggresjon og vold. Andrei Chikatilo på Rorschach så en flaggermus. Kan utvikle sadistisk.

4. Animal Skin
Skjule «noen» dyr – en bjørn, en tiger, ulv, etc. – indikerer en meget sterk og sunt sinn. Som regel skins se folk som vet hva de vil og hvordan å få folk med en stabil verdi system (lærere, kirke ministre, vegetarianere, religiøse fanatikere og bare religiøse mennesker). Huden av dyret symboliserer seier over de ville dyrene – det vil si en seier over sine tvil

5. Krabbe
Krabbe se mennesker utsatt for hysteri, nevroser og angst lidelser.

6. To bjørner i fontenen
Er en sjelden, men ikke en eneste forening. Kan være tegn på en schizofren personlighet type sykdom og schizofreni. Under ingen omstendigheter må Rorschach ikke kan stille en diagnose, til det samme som alvorlig som schizofreni. To bjørner kan se fontenen som schizofren, og bare personer med en velutviklet fantasi.

De resterende foreninger anses eksperter individuelt og krever spesiell behandling.

 

(Oversettelsen er litt dårlig da den er oversatt ifra Russisk til Norsk med google translate.)